Deures de Nadal


Hola nois i noies de 6è!

Aquí teniu els deures que heu de fer durant aquestes vacances de Nadal. Us recordem que són activitats obligatòries i avaluables, organitzeu-vos bé i aneu fent una mica de feina cada dia.

Ànims i que tingueu unes bones festes!

1) LA PEIXERA: Si encara no heu acabat la peixera amb scratch, ara és el moment de fer-ho.  Per poder veure les instruccions, cliqueu a la imatge:


2) EL JOC DE LES BOLES DE NADAL: Feu el joc de les boles de Nadal, a veure si sou originals i el feu ben bonic! Per veure l'entrada, cliqueu a la imatge següent:

3) ACTIVITATS DEL CLASSROOM: Per fer aquestes activitats, heu d'anar al classroom i fer la tasca de cada àrea:
  • CATALÀ: Un nom musical (comprensió lectora).
  • CASTELLÀ:  (Comprensió oral).
  • ANGLÈS: Christmas homework.
4) ENS VEIEM!: Envieu una foto fent alguna activitat típica o especial que t'hagi agradat molt fer durant aquestes vacances. D'aquesta manera farem una presentació i ens podrem veure tots i totes. Envia la foto o el vídeo al correu: cristina@escolasantvicenc.cat

5) ENIGMA: A veure si ets capaç de resoldre l'enigma, quan tinguis la resposta, envia-la al correu: cristina@escolasantvicenc.cat


6) MATEMÀTIQUES: Com que ja hem explicat les sumes, restes,  multiplicacions i divisions amb nombres decimals, podeu anar fent les activitats del dossier. Ho corregirem a classe quan tornem. Si voleu repassar les operacions amb nombres decimals, podeu veure la següent presentació:

 

Comentaris

Entrades populars